Samen kijken waar jouw kracht ligt en regie geven in jouw werk

Bij GGZ WNB draait alles om jou. Of je nu net start of al een doorgewinterde professional bent, wij zorgen er samen voor dat jouw opleiding of functie perfect bij je past. Kies voor een carrière waar jouw ambities centraal staan. Benut je talenten en groei verder.

We geven je mogelijkheden om te groeien, bieden een compleet opleidingspalet en moderne technologie om je te ondersteunen. Zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. En waar je ook tegen aan loopt, je kunt rekenen op een gepassioneerd, betrokken en hecht team dat achter je staat. Een samenwerking die gebouwd is op respect en vertrouwen, zodat uiteindelijk iedereen zichzelf kan zijn.

Versterk de maatschappij en kom werken bij GGZ WNB

 • Begeleiding

  Onze cliënten begeleiden middels maatschappelijk-culturele of sociaal-pedagogische hulpverlening.

 • Stages

  Groei verder bij GGZ WNB met een uitdagende stageplaats of opleiding.

 • Geen passende vacature?


  Staat er momenteel geen passende vacature online?  
  Stuur een open sollicitatie en onze recruiters nemen contact met je op. Samen kijken we naar een de mogelijkheden die GGZ WNB jou te bieden heeft.

De opleidingen van GGZ WNB

De GGZ WNB Academie vormt hét kennisinstituut van GGZ WNB. Hier komen alle opleidingen binnen GGZ WNB samen met als doel het opleiden van de volgende generatie zorgverleners. Binnen de GGZ WNB Academie bieden we een breed scala aan:

 • Specialistische opleidingen 
 • Beroepsopleidingen