Zie jij de
kracht van Raff?

We zijn allemaal mensen. Met een eigen persoonlijkheid en ontwikkeling. Een hart dat anders tikt, een hoofd dat anders denkt, een stem die anders klinkt. Al die verschillen zijn precies wat onze maatschappij zo mooi en kleurrijk maakt. Want in de ideale maatschappij kan iedereen zichzelf zijn en doet iedereen mee.

Over werken bij GGZ WNB

Samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe baan bij GGZ WNB

Als grote geestelijke gezondheidsorganisatie in de regio zijn we voortdurend op zoek naar mensen zoals jij. Bevlogen experts die voorbij iemands symptomen kijken naar een persoon als geheel en betrokken ondersteuners die dit in goede samenwerking mogelijk maken. Mensen die zonder vooroordelen en zonder stigma, maar vanuit vakkennis, ervaring en passie voor het werk, kunnen bijdragen aan iemands herstel.

Daarom werken bij GGZWNB

 • Toonaangevende zorg

  Werk bij een organisatie die voorop loopt in de ontwikkeling van nieuwe en effectieve behandelmethoden in de geestelijke gezondheidszorg.

 • Persoonlijke groei

  Profiteer van uitgebreide opleidingsmogelijkheden en carrièrepaden die je helpen zowel professioneel als persoonlijk te groeien.

 • Samenwerken centraal

  Maak deel uit van een team waar samenwerking, respect en ondersteuning centraal staan, waardoor je elke dag met plezier naar je werk gaat.

 • Flexibiliteit

  GGZ WNB draagt bij aan een gezonde balans tussen werk en privé.

 • Diversiteit & inclusie

  Sluit je aan bij een organisatie die diversiteit waardeert en een inclusieve omgeving promoot. Bij ons is iedereen welkom.

 • Impact op de maatschappij

  Je werkt mee aan een samenleving waar iedereen zichzelf kan zijn, zonder stigma!

We staan open voor
jouw aanpak en invulling

Als specialistische experts gaan we mee op het pad dat onze cliënten belopen en geven hen waar dat kan zelf de regie over hun herstelproces. Maar wij zijn er ook voor jou. We staan open voor jouw aanpak en invulling, kijken samen waar jouw kracht ligt en geven ook jou de regie in jouw werk.

Peter, Begeleider

“Het mooiste aan werken bij GGZ WNB is dat ik cliënten kan laten doorstromen en terugkeren in de maatschappij"

Peter, Begeleider

Tijdens jouw sollicitatieprocedure bij GGZ WNB ontvang je inloggegevens voor je eigen, beveiligde sollicitatieportal (outsite). Hierin kun je alle informatie terugvinden over de status van jouw sollicitatie.

Een samenwerking die gebouwd is op respect en vertrouwen

Een samenwerking die gebouwd is op respect en vertrouwen

We geven je mogelijkheden om te groeien, bieden een compleet opleidingspalet en moderne technologie om je te ondersteunen. Zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. En waar je ook tegen aan loopt, je kunt rekenen op een gepassioneerd, betrokken en hecht team dat achter je staat. Een samenwerking die gebouwd is op respect en vertrouwen, zodat uiteindelijk iedereen zichzelf kan zijn.