• De Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie geeft uitgebreid degelijke informatie over Persoonlijkheidsstoornissen in het algemeen en de Borderline persoonlijkheidsstoornis in het bijzonder.
  • Stichting Borderline is dé stichting voor mensen met Borderline kenmerken en streeft naar positieverbetering van mensen met Borderline en hun omstanders in Nederland.

  • Onze buren van De Viersprong zijn als enige GGZ instelling in Nederland gespecialiseerd in persoonlijkheidsstoornissen. Zij richten zich op de diagnostiek en behandeling van alle typen stoornissen en gedragsproblematiek. Op deze website staan alle persoonlijkheidsstoornissen uitgebreid beschreven en zijn voorzien van verhelderende videofragmenten.

  • En ten slotte een heel interessante blog van Joyce, een van de mensen die wij binnen GGZuidland mogen begeleiden. Zij schrijft in inspirerende verhalen hoe zij de beperkingen van haar borderline persoonlijkheidsstoornis het hoofd biedt. De tips en adviezen die ze geeft zijn waardevol omdat ze zelf al beproefd heeft. De blog heeft de naam My life in a moment.