MijnGGZWNB

Verpleegkundige en Agogische opleidingen

GGZ WNB biedt opleidingsplaatsen voor mensen die als (verpleegkundig) begeleider willen gaan werken binnen de Geestelijke Gezondheidszorg. Dit betreft een werken en leren traject. Je komt tijdens je opleiding als leerling in dienst bij onze organisatie en gaat direct in de praktijk werken waar je wordt ondersteund door een praktijk/werkbegeleider.

Gedurende de praktijkleerjaren ga je gemiddeld één dag per week volgens rooster naar school, de overige omvang van je dienstverband werk je met diverse doelgroepen binnen verschillende divisies en afdelingen. In de schoolvakanties werk je alle contracturen in de praktijk.

We verwachten een proactieve, leergierige werk- en studiehouding, waarbij je zelf de regie neemt in je leerproces.

 

Toelatingseisen

De toelatingseisen voor de opleiding zijn terug te vinden op de websites van de onderwijsinstellingen. GGZ WNB werkt samen met Curio, Avans, Hogeschool Zeeland en Fontys.

Start van de opleiding
Wij bieden opleidingsplaatsen voor het schooljaar dat van start gaat in februari en augustus/september.

Arbeidsvoorwaarden
Als leerling krijg je een leer-arbeidsovereenkomst én een studieovereenkomst met GGZ WNB. Je salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Collectieve Arbeidsovereenkomst (CAO) voor de GGZ. Lesgeld en boekengeld zijn voor rekening van GGZ WNB.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de verpleegkundige en agogische opleidingsplaatsen kun je contact opnemen met de Service Desk HR en Opleiding via telefoonnummer: 0164-289162 of met Ruud de Jong, Coördinator VAV opleidingen GGZ WNB Academie: 06-12 92 33 95.

In het vacature overzicht kun je zien of wij op dit moment een vacante opleidingsplaats hebben. Als er op dit moment geen vacature is, kan je een open sollicitatie sturen aan solliciteren@ggzwnb.nl.