MijnGGZWNB

Open sollicitatie

GGZ WNB is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onderstaande vacatures. Ben je in het bezit van een passend diploma, reageer dan direct!

Als verzorgende IG observeer je de zorgbehoefte van cliënten en maak je vanuit de observatie adequate analyses. Je organiseert en realiseert de begeleiding en verzorging op en zet in op maatschappelijke participatie. Je maakt hierbij onderdeel uit van een multidisciplinaire team.

Als verpleegkundige begeleidt je de cliënt en zijn systeem op sociaal gebied. Je bent in staat onze cliënten positief te bekrachtigen en te motiveren. Je observeert de zorgbehoeften van cliënten en zet hierop acties uit. Bovendien ben je in staat om te reflecteren op je eigen handelen en dat van je collega’s en hierover in gesprek te gaan. Je bent in staat om op professionele wijze om te gaan met “afstand” en “nabijheid”. Je beschikt over humor, uithoudings-, doorzettings- en relativeringsvermogen en je beschikt over het vermogen om duidelijkheid en structuur te bieden.

In de functie van SPH observeer je de begeleiding behoeften van cliënten, je maakt vanuit observatie adequate analyses, je organiseert en realiseert de begeleiding. Bovendien begeleid je de cliënt en zijn systeem op sociaal gebied en je voert administratieve handelingen en afgesproken activiteiten correct en tijdig uit.

Mogelijkheden bij GGZ WNB

Wil je graag bij GGZ WNB werken, maar zijn onze openstaande vacatures niet helemaal passend bij jouw CV, stuur dan een ‘open’ sollicitatie. Aan de hand van jouw CV kijken we of er mogelijkheden voor je zijn bij GGZ WNB.

Heb je hart voor de zorg, maar ben je (nog) niet in het bezit van het juiste diploma om als zorgprofessional bij GGZ WNB aan de slag te gaan? En durf je de uitdaging aan om jezelf binnen GGZ WNB (om) te scholen via werken en leren? Neem dan even contact op met Ruud de Jong, VAV-opleider GGZ WNB via r.dejong@ggzwnb.nl