Vacatures


Psychiaters gezocht

 

Verander jij met ons mee? Psychiaters gezocht!

GGZ Westelijk Noord-Brabant is op zoek naar enthousiaste psychiaters voor onze ouderenpsychiatrie, FACT-teams, onze crisisdienst, Forensische zorg en Langdurige zorg. Wil jij als psychiater de rol van regisseur oppakken in één van deze teams? Ben jij in staat met je ideeën een multidisciplinair team te inspireren? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Psychiater bij GGZ WNB
Onze psychiaters en psychiaters in opleiding werken met plezier bij GGZ WNB. Zij geven aan veel waarde te hechten aan de gemoedelijkheid, de korte lijnen en de onderlinge samenwerking binnen de instelling. Daarnaast noemen zij als belangrijk pluspunt de kleinschaligheid van de organisatie in combinatie met de breedte van een geïntegreerde GGZ-instelling.

Eén van onze psychiaters:

Ik ben met mijn team continu aan het veranderen en verbeteren. We krijgen écht dingen voor elkaar, dat geeft een goed gevoel!

Wie wij zijn

GGZ WNB heeft een sterke regionale positie in West-Brabant. Hierdoor hebben wij een goede relatie met andere zorgpartners in de omgeving, zoals huisartsen en ziekenhuizen. Wij richten ons op die doelgroepen die behoefte hebben aan acute, chronische en complexe zorg. Empowerment, herstelgerichte zorg en individuele benadering zijn voor ons uitgangspunten.

Naast onze zorg besteden wij veel aandacht aan onderzoek en opleidingen. We verrichten wetenschappelijk onderzoek o.a. naar agressie, in het bijzonder bij persoonlijkheidsstoornissen en PTSS. Wij leiden psychiaters op binnen onze A-opleiding. Binnen de A-opleiding zijn veel mogelijkheden voor het uitvoeren van psychotherapie volgens diverse modellen (DGT, schematherapie).

GGZ WNB bouwt aan een toekomstbestendige organisatie en biedt ruimte voor beleidsmatig meedenken door onze professionals. Dit is onder andere zichtbaar in de leiding van onze zorgonderdelen en de organisatie. Zowel het management als behandelaren zijn hierin vertegenwoordigd.

Onze regio
Wij zijn actief in de regio Westelijk Noord- Brabant, een bijzonder gebied tussen de havensteden Rotterdam en Antwerpen in, op het snijvlak van klei- en zandgrond, met weidse polders, schitterende bosgebieden en toch ook dichtbij zee. Een streek waar gastvrijheid en gemoedelijkheid hand in hand gaan met een nuchterheid en een hands-on mentaliteit.

De functie

Als psychiater bij GGZ WNB, werk je in een veelzijdige, dynamische instelling voor geestelijke gezondheidszorg. De taken die bij de functie van psychiater horen, zijn onder andere:

  • Onderzoek, diagnostiek en behandeling (zelfstandig en in samenwerking met collega’s).
  • Deelname aan de crisisdienst overdag en aan de 7x24-uurs bereikbaarheidsdienst.
  • Het leiden, samen met de programmaleiding, van een enthousiast multidisciplinair team.
  • Uitvoering geven aan de rol van hoofdbehandelaar.
  • Het begeleiden van A(N)IOS.
  • Participatie in de opleidingsgroep (supervisie, deelname intern onderwijs).

Wij bieden een baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling in een plezierige werkomgeving. Het verrichten van wetenschappelijk onderzoek is bespreekbaar.

Functie-eisen
Als psychiater ben je tactvol, kun je goed luisteren en je inleven. Daarnaast beschik je over:

  • Een (bijna) afgeronde opleiding tot psychiater.
  • Een BIG- en specialistenregistratie.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris is gebaseerd op de salarisschaal Medisch Specialisten. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.

Meer informatie en contact

Spreekt dit profiel je aan of heb je inhoudelijke vragen?
Neem dan contact op met de afdeling HR, via T: 0164-289174.

Voor inlichtingen specifiek gericht op de Forensische zorg kunt u contact opnemen met de heer K. Wilsing, manager RVE, via het telefoonnummer M: 06 12844885.
Voor inlichten specifiek gericht op de Ouderen psychiatrie kunt u contact opnemen met de heer W. Standaert, psychiater Ouderenpsychiatrie, M: 06 22 80 24 68.

Solliciteren kan via het vacatureoverzicht.