Stage lopen

 

20180529111226_stage.jpg

Heb jij affiniteit met de geestelijke gezondheidszorg en wil je de opgedane theorie nu graag in de praktijk brengen? Ben jij resultaatgericht, klantgericht en in staat samen te werken met je team? Dan nodigen we je uit om te solliciteren naar een stageplaats binnen GGZ WNB.

Wij laten je graag leren binnen onze organisatie om je op deze manier kennis te laten maken met je toekomstige beroepenveld. Wij zorgen voor goede begeleiding, een interessante stageplaats en een stagevergoeding conform de CAO GGZ.

GGZ WNB biedt jaarlijks stageplaatsen voor de volgende opleidingen:

GGZ WNB onderscheidt twee soorten stages

1. Zorg gerelateerde beroepen als:

  • Social work
  • Verpleegkunde MBO niveau 4
  • Verpleegkunde HBO
  • Vak therapieën
  • Psychologie

2. Bedrijfsvoering beroepen als:

  • Economisch/ administratief
  • Personeelsmanagement

Als stagiair kun je geplaatst worden op verschillende onderdelen binnen onze instelling. De stageplaatsen zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Bij GGZ WNB hebben in 2015 155 stagiaires werkervaring opgedaan in de Geestelijke Gezondheidszorg.

Solliciteren

Studenten verpleegkunde van het Kellebeek College in Roosendaal, het Vitalis College in Breda en Avans Hogeschool in Breda, dienen zich voor een stageplaats aan te melden bij het Regionaal Bureau Beroepspraktijkvorming (RBB) West- Brabant. Wij hebben met deze opleidingsinstituten vaste contracten.

Heb je belangstelling voor een stage bij GGZ WNB? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar stage@ggzwnb.nl. Vermeld hierin je motivatie voor de stage, de stageperiode en het aantal uren per week. Je stageverzoek wordt intern behandeld en er zal geprobeerd worden om binnen 3 weken een schriftelijke reactie te formuleren.