Solliciteren

 

Ben je enthousiast geworden over GGZ WNB en wil je solliciteren op één van onze vacatures? We ontvangen graag je cv en je motivatiebrief. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging en na de sluitingsdatum streven we ernaar om je zo spoedig mogelijk in te lichten over het vervolg van de sollicitatieprocedure. Volgens het beleid van GGZ WNB hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Indien je bij ons solliciteert, geef je toestemming dat we jouw brief en cv mogen bewaren gedurende de sollicitatieprocedure. Na afronding van de sollicitatieprocedure worden jouw gegevens vernietigd indien je niet voor een functie bij GGZ WNB in aanmerking komt. Als we jouw brief en cv in portefeuille willen houden met het oog op toekomstige vacatures, dan vragen we je daarvoor apart om toestemming.

Open sollicitaties

Hebben wij op dit moment niet de vacature die bij jou past? Vul dan het open sollicitatieformulier in. Wij zullen bekijken welke mogelijkheden er voor je zijn. En zodra er een vacature wordt opengesteld die bij je past, nemen we contact met je op.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze Servicedesk HR, telefoon: 0164-289162, e-mail: hrenopleiding@ggzwnb.nl.