MijnGGZWNB

Borderline

Mensen met een borderline persoonlijkheidsstoornis (BPS) ervaren veel instabiliteit in hun leven. Ze ervaren veel last van sterke wisselingen in stemming, gedachten en gedrag. Hierdoor lopen ze vast in het dagelijks leven. Abrupte veranderingen in gevoelens, relaties, zelfbeeld en gedrag zijn kenmerkend voor deze psychische aandoening. Ze zeggen bijvoorbeeld plotseling hun baan op, slagen er maar niet in om een opleiding af te maken of om vriendschappen en relaties te behouden. Ook zijn mensen met een BPS vaak bang om in de steek gelaten te worden en voelen ze zich snel afgewezen. Ze voelen zich eenzaam en hebben een wisselend beeld van zichzelf. Men weet soms niet meer wie hij nou eigenlijk is, of wat hij voelt.

Behandeling

Effectieve interventies

Wij beschikken over een uitgebreid en specialistisch behandelaanbod. De aard en ernst van je klachten bepaalt welke soort behandeling je krijgt voor je problemen. Dit passen we aan jouw persoonlijke situatie aan en bespreken met je zodat je weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Uitgangspunt is dat wij samen met jou kijken naar welke zorg het beste past bij jouw specifieke situatie zodat we je goed kunnen helpen. Wil je weten welke behandelmogelijkheden er allemaal bij ons zijn? Bekijk ons behandelaanbod.

Ons behandelaanbod