MijnGGZWNB

WNB Academie – Topklas

Brenda de Wit – de Visser is toegelaten tot de topklas van Stichting Topklas Psychologisch Specialisten in de Gezondheidszorg. Topklas stelt talentvolle masterpsychologen in de gelegenheid om in een periode van zes jaar een aaneengesloten opleiding tot gezondheidspsycholoog (GZ) en de specialistische opleiding tot Klinisch Psycholoog (KP) te volgen in combinatie met een promotietraject.

Prof. Dr. Arno van Dam, bijzonder hoogleraar Antisociaal gedrag, psychiatrie en maatschappij, Tranzo, Tilburg University: “Brenda werkt onder mijn begeleiding en die van dr. Madeleine Rickmans en Prof. dr. Jeroen Vermunt aan het CONFLICT onderzoek. CONFLICT staat voor: Conceptual Framework of Antisocial Behavior: in the Light of Contributing Factors (CONFLICT). Dit is een fundamenteel onderzoek naar onderliggende dynamieken van antisociaal gedrag.” Meer informatie over het onderzoek vind je hier.

Marc Daemen, P-opleider: “Het is een ambitieus traject waarbij veel van Brenda wordt gevraagd. Wij zijn als organisatie supertrots op haar en willen haar hierbij van harte ondersteunen. Veel succes!”

Meer informatie over Topklas vind je hier.

Terug naar alle publicaties