MijnGGZWNB

Vrijwilligers gezocht voor NLdoet op zaterdag 16 maart – Opknappen zorggebouw de Lake

Dit jaar doen wij als GGZ WNB weer mee met de grootste vrijwilligersactie van het jaar; namelijk NL Doet! NLdoet wordt georganiseerd door het Oranje Fonds en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken. Ook wij willen het verschil maken en steken daarom op zaterdag 16 maart de handen uit de mouwen bij zorglocatie de Lake. Deze locatie kan wel wat liefde en aandacht gebruiken en daarom gaan we hier de volgende zaken aanpakken zodat onze oudere cliënten daar weer van een frisse mooie omgeving kunnen genieten:

  • Schilderen van de huiskamers
  • Verblijfruimtes opknappen
  • Muren, deuren en kozijnen verven
  • Keuken poetsen/opfrissen.
  • Eventueel nieuwe gordijnen in de huiskamers ophangen 

Help jij mee de Lake op te knappen?
Om deze klussen te klaren hebben we veel handen nodig. We roepen iedereen daarom op om op zaterdag 16 maart met ons mee te klussen en om samen met familie, vrienden, collega’s de handen uit de mouwen te steken bij de Lake. Vele handen maken licht werk! Hieronder lees je hoe je je aan kunt melden. Doe jij mee?

Aanmelden
Wil jij meehelpen op zaterdag 16 maart? Vul dan hier je gegevens in. Na je aanmelding ontvang je tijdig alle benodigde informatie voor je deelname.

Voor koffie/thee en een lunch wordt gezorgd. Alle klussen worden onder begeleiding van onze afdeling Facilitair of een collega met de juiste expertise uitgevoerd.

Heb je nog vragen? Mail dan naar projectleider Ron Laurentius via r.laurentius@ggzwnb.nl en hij zal je graag van een antwoord voorzien.

Zien we je bij de Lake op 16 maart? We horen het graag. We gaan er met elkaar een leuke en gezellige dag van maken!

Terug naar alle publicaties