MijnGGZWNB

Symposium Netwerkzorg Brabant Academie op 20 april

Op 20 april vindt het symposium ‘Netwerkzorg, welke lessen leren we uit onderzoek?’ plaats georganiseerd door de Brabant Academie. De organisaties van de Brabant Academie, Reinier van Arkel, GGZ Breburg, GGZ OOst Brabant en wij, zijn ieder op hun eigen manier bezig met het vormgeven van netwerkzorg in de GGZ. Maar hoe doe je dat? Wat weten we uit onderzoek en welke lessen kunnen we daaruit leren voor de praktijk? Deze vragen worden tijdens het symposium beantwoord in interessante lezingen en workshops. Het belooft een inspirerende middag te worden. Meer informatie vind je op de website van de Brabant Academie.

Postersessie
Tijdens het symposium is er ook een postersessie waarin we een breed beeld geven van het onderzoek binnen de Brabant Academie. Wil jij hier aan deelnemen, je kunt € 500,- winnen! Meld je voor 1 april aan via symposium@brabantacademie.nl. Het maakt niet uit of je onderzoek gaat over netwerkzorg of een ander thema, en of het nog in de voorbereidende fase of al afgerond is.

Heb jij je nog niet opgegeven, doe dat dan snel via deze link. Je kunt je nog aanmelden tot 7 april aanstaande. Wil je deelnemen aan de posterprijs, dan kun je je nog tot 1 april aanmelden. Het belooft een inspirerende middag te worden met interessante lezingen, workshops en ruimte voor ontmoeting.

Tot ziens op 20 april!

Terug naar alle publicaties