MijnGGZWNB

Prof. dr. Arno van Dam in jaarverslag Tranzo

Prof. dr. Arno van Dam, werkzaam bij GGZ WNB als klinisch psycholoog én werkzaam bij Tranzo, heeft veel betekend voor Tranzo afgelopen jaar.

Wat is Tranzo?
Een departement van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University. Het is een wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn. Ze hebben als missie om wetenschap en praktijk te verbinden.

Activiteiten van Prof. dr. Arno van Dam
Prof. dr. Arno van Dam heeft niet stil gezeten in 2021. Zo schreef hij onder andere vier internationale publicaties, twee nationale publicaties, gaf tien nationale presentaties en maar liefst achttien mediaoptredens over verschillende onderwerpen. Ook hield hij een oratie (een bijzondere rede uitgesproken door een nieuw benoemde hoogleraar) met als onderwerp ‘De antisociale persoonlijkheidsstoornis, een samenspel tussen psychiatrie en maatschappij’.

In het pas uitgegeven jaarverslag  van Tranzo, komt prof. dr. van Dam daarom meerdere keren voor.

Ben je geïnteresseerd in een van zijn publicaties of wil je zijn oratie terugkijken? Dat kan door te bladeren in het digitale jaarverslag van Tranzo. Ga naar https://bit.ly/3zaSoBv onderaan de pagina voor zijn oratie.

Terug naar alle publicaties