MijnGGZWNB

Oratie Arno van Dam op 1 oktober terugkijken en teruglezen

Heeft u de oratie van Arno van Dam gemist of wilt u het nog eens terugkijken of – lezen?

Klik dan op deze link voor zijn oratieboekje.

Klik op deze link om zijn inaugurale rede  terug te kijken.
Let op: Film begint inhoudelijk na circa 60 seconden.

————————————–

Op vrijdagmiddag 1 oktober aanstaande is het eindelijk zover, onze collega Arno van Dam wordt dan officieel benoemd tot bijzonder hoogleraar ‘Antisociaal gedrag, Psychiatrie en Maatschappij’ bij het departement Tranzo van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences. Een bijzonder moment voor Arno, maar zeker ook voor ons als GGZ WNB. Arno gaat onderzoek doen naar de diagnostiek en behandelmogelijkheden van antisociaal gedrag, met als doel de toegang voor deze groep in de zorg te vergroten en het stigma hierop te verminderen. Een mijlpaal waar we heel trots op zijn!

Op vrijdag 1 oktober 2021 om 16.15 uur precies zal Arno zijn ambt aanvaarden met het houden van een openbare rede, getiteld ‘De antisociale persoonlijkheidsstoornis, een samenspel tussen psychiatrie en maatschappij’. We nodigen iedereen uit om digitaal bij dit bijzondere moment aanwezig te zijn. De oratie is online te volgen via deze livestream van Tilburg University.

Fysieke aanwezigheid is vanwege de coronamaatregelen beperkt. Genodigden voor fysieke aanwezigheid bij de oratie in Tilburg ontvangen hierover persoonlijk bericht van Arno.

Terug naar alle publicaties