MijnGGZWNB

Online refereerochtend op donderdag 14 december met boeiende referaten

Onze aankomende refereerochtend vindt op donderdag 14 december plaats en wordt deze keer online via MS Teams gehouden. Aanmelden kan via deze link. Accreditatie is aangevraagd.

Marjon Verhaeren, Margot Metz, Annika Hoekstra en Evi Buurman, allen werkzaam bij het Wetenschapshuis van GGz Breburg, geven een referaat over toegankelijke mentale gezondheidszorg en de ervaringen daarvan in de regio Breda & Tilburg. Ook presenteren ze resultaten van twee jaar Actieonderzoek.

Collega Mariëlle van der Hengst, Gz-psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog, vertelt in haar eindreferaat over de associatie tussen impulsiviteit en agressie bij cliënten met een geschiedenis van antisociaal gedrag, en ze presenteert haar onderzoek naar de rol van reflectief functioneren.

Collega en prof. Dr. Arno van Dam, tevens dagvoorzitter, sluit de ochtend af met een referaat over psychopathologie, radicalisering en extremisme.

Voor meer informatie over het programma en de presentaties, bekijk deze link. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 14 december!

 

Terug naar alle publicaties