MijnGGZWNB

Online congres rond het thema Splijting en integratie in therapiegroepen, behandelmilieus, organisaties en de samenleving

Op 25 en 26 maart aanstaande houdt de Nederlandse vereniging voor groepsdynamica en groepstherapie (NVGP) een online congres rond het thema Splijting en integratie in therapiegroepen, behandelmilieus, organisaties en de samenleving. Klaartje van Hest en onze P-opleider Marc Daemen zijn de dagvoorzitters – een verbinding tussen twee generaties groepstherapeuten.

Hoofdspreker is de Amerikaan Bill Roller die een lezing zal geven over de ethische vraagstukken in onze samenleving en het omgaan met een zondebok. Onze hoogleraar Arno van Dam zal het sociale gedrag van mensen met een antisociale persoonlijkheidsstoornis behandelen.

Een tip: tijdens het congres geeft de voormalige bestuurder van GGZ Breburg, Ariëtte van Reekum, een workshop over de maatschappelijke/externe dynamiek in parallel met de interne dynamiek van een GGZ organisatie. Het congres wordt afgesloten door de Vlaamse psychiater en cabaretier Dirk de Wachter, bekend van zijn bestseller Borderline Times.

Aanmelden
Terug naar alle publicaties