MijnGGZWNB

NVP congres ‘Verkeerd verbonden’ op 10 december

In de therapeutische relatie proberen we voor onze patiënten veiligheid, begrenzing en goede zorg te bieden zodat zij ook buiten de spreekkamer hun leven in verbondenheid vorm kunnen geven. Maar hoe werkt verbondenheid eigenlijk? En hoe kunnen we onze interventies die hierop zijn gericht, effectiever maken? Op de Dag van de Psychotherapie op 10 december integreren we actuele neurobiologische kennis met de psychologische en sociale aspecten van relaties en verbondenheid.

​Onze P-opleider Marc Daemen neemt tijdens de Dag van de Psychotherapie deel aan een paneldiscussie. Samen met systeemtherapeute Karin Wagenaar en psychoanalytica Sacha de Reuver wordt hij door Coen Verbraak geïnterviewd over de psychologie en biologie van menselijk contact in de klinische praktijk.

Hoofdsprekers van het congres zijn Peter Bos, bekend van zijn boek Verbonden – de biologie van relaties, en de wereldvermaarde trauma-expert Bruce Perry. Bekijk hier de promo van dit congres.

Ben je benieuwd? Deelnemen aan dit congres kan vanwege corona uitsluitend online. Bekijk hier het programma. Aanmelden kan via deze link.

Terug naar alle publicaties