MijnGGZWNB

​Nieuwe website voor woonvoorziening 4@ll in Roosendaal voor jongeren live!

Samenwerkingspartners GGZ WNB, Amarant en woningcorporatie Alwel lanceren vandaag de nieuwe website van 4@ll: www.4allwonen.nl. 4@ll biedt een ondersteunende woonomgeving voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar in Roosendaal, waar zij de kans krijgen om zelfstandigheid te ontwikkelen met de hulp van toegewijde professionals.

In het appartementencomplex aan de Bergrand vinden jongeren een thuis met een eigen voordeur, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, toilet en berging. Daarnaast is er een gezamenlijke groepsruimte, die de sociale interactie en gemeenschapszin bevordert.

Het doel van 4@ll is om een toegankelijke en gastvrije omgeving te creëren. Of het nu gaat om vragen, informele gesprekken, of persoonlijke ondersteuning, de professionals van 4@ll staan altijd paraat. Ze zijn zelfs bereid om bij bewoners langs te komen, om de drempel voor contact zo laag mogelijk te houden.

Om in aanmerking te komen voor wonen bij 4@ll is het belangrijk dat jongeren tussen de 18 en 27 jaar zijn, een dagbesteding hebben vanuit werk of opleiding, en een inkomen hebben dat voldoende is om de vaste lasten te kunnen betalen. De maximale verblijfsduur bij 4@ll is twee jaar.

Het aanmeldingsproces bij 4@ll bestaat uit vier stappen:

  1. Inwonersondersteuning Roosendaal: Jongeren die geïnteresseerd zijn, kunnen contact opnemen met Inwonersondersteuning Roosendaal. Zij zullen samen met de jongeren bekijken of 4@ll aansluit bij hun behoeften. Bij een positieve beoordeling ontvangen jongeren een indicatie waarmee ze zich bij 4@ll kunnen aanmelden.
  2. Aanmeldformulier: Met de indicatie kunnen jongeren zich aanmelden door het invullen van het aanmeldformulier op de website.
  3. Intakegesprek: Na het invullen van het formulier wordt er een intakegesprek ingepland om de situatie van de jongeren te bespreken.
  4. Bevestiging: Bij goedkeuring ontvangen jongeren een bevestiging en zijn ze van harte welkom bij 4@ll.

Voor meer informatie over 4@ll en het aanmeldingsproces kunnen geïnteresseerden terecht op de nieuwe website: www.4allwonen.nl. De samenwerking tussen GGZ WNB, Amarant, en Alwel biedt jongeren een kansrijke start op weg naar zelfstandigheid, met de nodige ondersteuning en een warme gemeenschap.

Terug naar alle publicaties