MijnGGZWNB

Nieuwe vorm van dagbesteding voor cliënten in samenwerking met VV de Markiezaten

Wij zijn deze week een mooie samenwerking gestart met VV de Markiezaten om cliënten een nieuwe vorm van dagbesteding te kunnen bieden. Zij kunnen voortaan op maandag- en donderdagochtend vrijwilligerswerk doen op het sportcomplex van VV de Markiezaten. Daar ondersteunen onze cliënten de bestaande vrijwilligers bij diverse taken.

VV de Markiezaten streeft, net als ons, naar inclusiviteit en het creëren van een omgeving waar iedereen zich welkom voelt. Deze unieke samenwerking levert een waardevolle bijdrage hieraan en aan de participatie van onze cliënten in de samenleving. De nadruk ligt bij deze dagbesteding op het stimuleren van de eigen kracht en het verkennen van doorstroommogelijkheden richting vrijwilligerswerk en/of betaalde banen.

Voor meer informatie over dit mooie project en de mogelijkheden voor dagbesteding nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met Anneloes Schijns (a.schijns@ggzwnb.nl) of Corrine Raijmaakers (c.raijmaakers@ggzwnb.nl), beiden trajectbegeleider bij GGZ WNB.

Terug naar alle publicaties