MijnGGZWNB

Nieuw logo en eigen website voor Samen Deskundig

De zorgcombinatie Samen Deskundig heeft sinds kort een eigen logo en website: www.samen-deskundig.nl. Daarmee heeft Samen Deskundig een professionele en eigen identiteit en is beter vindbaar op het internet. De zorgcombinatie is een samenwerkingsverband van SDW, GGZ WNB en de GezinsManager en biedt specialistische behandelingen in de jeugdhulp in West-Brabant.

Brede deskundigheid

Samen Deskundig is al enkele jaren een vaste partner voor de gemeenten in West-Brabant als het gaat om hoogcomplexe jeugdhulp. “De samenwerking tussen de drie organisaties in Samen Deskundig zorgt voor een sterke basis met brede deskundigheid. Hierdoor heeft Samen Deskundig een maatwerk antwoord voor iedere complexe jeugdhulpvraag”, aldus Harry van Eekelen, manager Kind, Jeugd & Gezin bij SDW.

Herkenbaar en beter vindbaar

“Met een eigen identiteit in de vorm van een logo en huisstijl én met een eigen website zijn we in de regio beter vindbaar en herkenbaar voor verwijzers en voor de jongeren en hun ouders”, legt Michel Kuiper, manager RVE Kinder-, Jeugd- & Jongvolwassenenpsychiatrie bij GGZ WNB uit. Roel Bergmans van de GezinsManager vult daarbij aan: “Op de website is bovendien informatie te vinden voor zowel cliënten als professionals. Zo wordt voor beide doelgroepen nog duidelijker wat Samen Deskundig voor hen kan doen.”

Terug naar alle publicaties