MijnGGZWNB

Feestelijke opening van nieuwe inloop ‘De Oever’

Gisteren vond de feestelijke opening plaats van onze nieuwe inloop in de Meerpaal. Samen met cliënten, betrokken afdelingen en collega’s opende onze bestuurder Els Govers de inloop. Ook werd de naam van de inloop, uitgekozen door cliënten, bekendgemaakt. Zij kozen voor de naam ‘De Oever’, perfect passend bij het waterthema van de Meerpaal.

De Oever is een warme ontmoetingsplek voor iedereen die behoefte heeft aan een praatje of een leuke dagbesteding. Elke dag worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Of je nu zin hebt in een spelletje, wilt knutselen, ontspannen in de TV-hoek met een leuk programma of een serie, of gewoon wilt genieten van elkaars gezelschap, bij De Oever ben je altijd welkom. De deuren staan open voor iedereen vanaf 18 jaar. Het is een plek waar iedereen zich welkom mag voelen en waar men samen kan genieten van gezelligheid en activiteiten.

Kom eens een kijkje nemen. De Oever is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Adres: ‘t Waterbuurtje 3 in Halsteren.

Terug naar alle publicaties