MijnGGZWNB

Een grote dank je wel aan onze NLdoet-sponsoren!

Afgelopen zaterdag deden wij mee aan NLdoet. Zo’n 50 vrijwilligers en medewerkers hebben de handen uit de mouwen gestoken in zorgcentrum de Melanen en de Heen. Maar ook onze sponsoren hebben een hele grote bijdrage aan deze dag geleverd. Mede dankzij hun gulle donaties is deze dag een groot succes geworden en hebben wij de klussen uit kunnen voeren en het verschil kunnen maken voor onze cliënten. Een grote dank je wel daarvoor!

Wij danken deze sponsoren voor hun bijdragen:

  • Schildersbedrijf Bert van de Bempt, hoofdsponsor van deze dag bij GGZ WNB. Van de Bempt schonk ons alle muurverf en bijbehorende verfspullen zoals kwasten, verfrollers en afplakmaterialen zodat we in zorgcentrum de Melanen de gangen en huiskamers van een nieuwe laag verf konden voorzien. Ook hebben zij ervoor gezorgd dat alle vrijwilligers in opvallende NLdoet-shirts konden werken.
  • Van de Pol Pallet Fabriek doneerde 20 pallets aan zorgcentrum de Heen waarmee prachtige loungebanken voor de cliënten zijn gemaakt.
  • Hoveniersbedrijf Marco Kole Tuinen bracht hier kruiden t.b.v. de kruidentuin, een prachtige bloembaktafel met perkplantjes en diverse bloembollen en zaden. De tuin van de Heen ziet er weer schitterend uit en is klaar voor onze cliënten om van te gaan genieten.
  • Firma Huuskes zorgde ervoor dat alle vrijwilligers, medewerkers en zelfs de bewoners van de Melanen heerlijke appeltaart voor bij de koffie kregen.
  • Al dat harde werk maakt hongerig. Lidl Bergen op Zoom zorgde voor lekker broodjes bij de lunch en koeken voor bij de koffie.
  • Het Oranje Fonds gaf een financiële bijdrage waarvan we aanvullende materialen voor de Melanen en de Heen konden aanschaffen, en eten en drinken voor de vrijwilligers en medewerkers.

Allemaal hartelijk dank voor het mede mogelijk maken van een onvergetelijke dag!

#NLdoet #12maart #sponsoren #bedankt #donatie #vrijwilligers

Terug naar alle publicaties