MijnGGZWNB

Deelname GGZ WNB aan campagne Zorg voor Energie van 9 t/m 13 oktober

Als GGZ WNB doen we aankomende week mee met de campagne ‘Zorg voor Energie‘ welke van 9 t/m 13 oktober plaatsvindt. Zo zetten we ons in om ervoor te zorgen dat de zorg duurzamer wordt, geven we de energietransitie een boost en besparen we kosten.

Onze Raad van Bestuur, Quirijn Lok en Els Govers, hebben de campagnevlag deze week al gehesen om het startsein te geven voor deze duurzaamheidsactie en zo de aandacht op dit belangrijke onderwerp te vestigen. Vuurvliegje Sparky, de mascotte van deze campagne (zie hieronder), helpt ons bij deze actie. Deze vrolijke energieke actieveling geeft op een aanstekelijke en vrolijke manier bespaartips om energie-slim en -zuinig te werken. Zowel op het werk als thuis. Het gaat om kleine stappen die iedereen kan zetten om steeds bewuster om te gaan met energie, gas en water en hiermee te besparen.

Wij delen de tips van Sparky de aankomende week op onze social media-kanalen. Help jij ook mee de zorg duurzamer te maken door deze tips te delen op jouw socials? Zo werken we samen aan verduurzaming van de zorg!

Terug naar alle publicaties