MijnGGZWNB

Boekje met herstelverhalen van onze HerstelXL ervaringsdeskundigen

Wij zijn enorm trots op onze ervaringsdeskundigen. Zij hebben een boekje uitgebracht waarin ze hun herstelverhalen hebben gebundeld. In dit boek vertellen zij hun persoonlijke verhaal en hopen ze hiermee anderen te helpen en te inspireren op weg naar hun herstel. Door het delen van deze verhalen stellen zij zich kwetsbaar op en nemen ze de lezer mee in de goede en slechte periodes in hun leven. 

Ieder verhaal is uniek en persoonlijk door de ervaringsdeskundige geschreven om te laten zien dat het mogelijk is om te herstellen en weer positief in het leven te staan. Daarbij willen ze vooral hoop, kracht en vertrouwen uitstralen en stigmatisering tegen gaan.

Dit boek met herstelverhalen is bestemd voor cliënten, naasten, behandelaren en iedereen die de verhalen wil lezen en er kracht uit wil halen. Herstelverhalen kunnen namelijk hoopgevend zijn, zorgen voor begrip en inzicht bieden aan behandelaren en andere hulpverleners. Een mooie mijlpaal en de moeite waard om te lezen! Je kunt alle verhalen hier lezen.

Hieronder vind je ook het overzicht van het cursusaanbod van HerstelXL welke aansluit op het boekje. Wil je een papieren exemplaar ontvangen van het boek stuur dan een mail naar ervaringsdeskundigen@ggzwnb.nl.

 

 

Terug naar alle publicaties