MijnGGZWNB

ASVZ spreekt intentie uit voor realisatie eigen vestiging op Landgoed Vrederust

GGZ Westelijk Noord-Brabant en ASVZ hebben de intentie uitgesproken om op Landgoed Vrederust een nieuwe vestiging van ASVZ te realiseren. Deze nieuwe locatie zal de huidige vestiging vervangen en uitbreiden. Op 17 augustus tekenden bestuurders Jaap de Gruijter (ASVZ) en Quirijn Lok (GGZ WNB) hiertoe een intentieovereenkomst.

In de komende maanden voert ASVZ nader onderzoek uit en start zij de ontwikkeling van de te realiseren nieuwbouw, waar zij 45 cliënten beoogt te huisvesten.

De nieuwe vestiging van ASVZ op Landgoed Vrederust past in de strategie van GGZ WNB waarbij zij het landgoed transformeert van instellingsterrein naar gezondheidslandgoed. Het gezondheidslandgoed is erop gericht om wonen, werken en zorg te bieden in de groene landschapsomgeving.

In de komende maanden verwachten beide partijen meer bekend te kunnen maken over de ontwikkelingen betreffende de nieuwbouwplannen van ASVZ.

ASVZ wordt in deze transactie begeleid door ICS Zorg. GGZ WNB wordt geadviseerd door een samenwerking van JLL en TND real estate.

Terug naar alle publicaties