MijnGGZWNB

Programma Terreinfeest op 24 mei bekend

Op 24 mei vindt de 73ste editie van ons Terreinfeest plaats. Iedereen is hier van 10.00 tot 17.00 uur welkom voor een feestelijke en gezellige dag. 

Vanaf 12.00 uur is er van alles te beleven op het landgoed. Zo is er een vrijmarkt, zijn er diverse kramen met zelfgemaakte artikelen, is er een foodstoet met allerlei lekkers, kan er met een huifkar een tocht over het landgoed worden gemaakt, zijn er diverse muzikale optredens van onder andere de GGZ WNB huisband en een DJ, en verzorgt de Afrikaanse band Djembé Agogo om 14.00 uur een spetterend optreden vol drums en dans. Voor de kinderen is er goochelaar Alex, een ballonnenclown, de kenmerkende antieke draaimolen, springkussens, een speelhoek en diverse leuke spellen. Dit jaar sieren ook twee spectaculaire kermisattracties het landgoed, namelijk de Teacups en Spooky Pirates. Het ochtendprogramma is speciaal voor bewoners van het landgoed.

Expositie 100 jaar Ark
Omdat de Ark, het pittoreske witte kerkje, 100 jaar bestaat is hier een expositie te bezichtigen van oude voorwerpen van het kerkje, foto’s en illustraties van de oude en nieuwe Ark, en worden er werken van de zussen en GGZ WNB-collega’s Mariette en Annie Akkermans getoond. Het bezoeken meer dan waard. Kortom, van alles te beleven!

Het Terreinfeest duurt tot 17.00 uur. Om gebruik te maken van de attracties is een passe-partout nodig die op 24 mei in de feesttent voor €5,- (enkel contant te betalen) te koop is.

Bekijk hier het uitgebreide programma van het Terreinfeest.

Terug naar alle publicaties