LandGoedLeren

LandGoedLeren is een unieke samenwerkingsverband tussen  zorgpartners ASVZ, SDW, tanteLouise, GGZ WNB en onderwijspartner Curio.

In september 2020 starten we, in een nieuwe opleidingsvorm voor zij- en doorstromers, met de deeltijdopleidingen MBO-V niveau 4 en Verzorgende IG/Maatschappelijke zorg niveau 3 van onderwijspartner Curio. De studenten gaan theorie en praktijk combineren bij de zorgpartners ASVZ, SDW, Tante Louise en GGZ WNB.

Met deze samenwerking versterken de zorgorganisaties uit de verschillende zorgsectoren - gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg -  elkaars en ieders eigen krachten. Uniek aan deze opleidingsvorm is het breder opleiden van beginnende beroepsbeoefenaren zodat ze expertise krijgen in de verschillende doelgroepen die op langere termijn worden behouden voor de regio & de zorg en dienstverlening in het algemeen.

MBO-V niveau 4 en Verzorgende IG/Maatschappelijke zorg niveau 3*

Onze krachten hebben we gebundeld onder de naam LandGoedLeren zodat jij kan ontdekken wat bij jou past! De gehandicaptenzorg, de ouderenzorg of de specialistische geestelijke gezondheidszorg?
Op Landgoed Vrederust in Halsteren tref je ons allemaal: ASVZ, GGZ WNB, SDW en tanteLouise.
Daar word je ook opgeleid. Een bijzondere plek. Na 3 jaar kun je een diploma op zak hebben van opleider Curio.

Voor wie?
Deze BBL opleiding is voor iedereen die graag in de zorg wil werken maar niet precies weet met welke doelgroep. Ook zij-instromers zijn welkom. Tijdens het volgen van deze 3-jarige opleiding op het landgoed krijg je 3x de kans om 9 weken beroepspraktijkvorming (bpv) op te doen bij een van de zorginstellingen en te bepalen waar je hart ligt.

Meer informatie? Je kan bellen of mailen met Ruud de Jong, 06 12 92 33 95, r.dejong@ggzwnb.nl 

LandGoedLeren
Leer de zorg goed kennen!

*Let op: Dit zijn inhoudelijke omschrijvingen van de opleidingen. Plaats van de opleiding is Langdoed Vrederust in Halsteren.
-------------------------------------------------------------------------------

Ik Zorg Contactpunt


Je weet wat je wilt. Werken met mensen. Zorgen.
Maar misschien ben je minder zeker over welke tak van zorg, jouw tak van zorg is.
Bezoek dan het Ik Zorg Contactpunt op ons landgoed en maak kennis met de mogelijkheden in werken en onze opleidingen.

Geïnteresseerden in werken en/of leren in zorg en welzijn uit de regio kunnen contact opnemen met dit contactpunt. Dit kunnen herintreders, zij-instromers of scholieren zijn, maar ook zorgmedewerkers die hun verdere kansen binnen zorg en welzijn willen verkennen. Bekijk hier de folder.

Transvorm bemant het Ik Zorg Contactpunt samen met werkgevers uit de regio. Het contactpunt is te bereiken op telefoonnummer 088-14 44 044 of per e-mail ikzorg@transvorm.org. Meer informatie is te vinden op www.brabantzorg.net.