Wie wij zijn

 

GGZ WNB is een aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Wij hebben deskundige teams in huis voor iedere leeftijd, van jong tot oud. Jaarlijks vertrouwen ongeveer 6.500 cliënten erop dat onze medewerkers hen zullen helpen bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van psychische klachten. Dit met het doel dat zij (weer) zo optimaal mogelijk kunnen meedoen in de samenleving. Lees meer.

GGZ WNB is actief in de regio Westelijk Noord-Brabant, met verschillende locaties in Bergen op Zoom, Halsteren en Roosendaal. Meer informatie over onze locaties vindt u in het locatieoverzicht.

Geen specialistische ggz nodig?

Heeft u lichte tot matige psychische klachten? Dan kunt u terecht bij GGZuidland. GGZuidland is onderdeel van GGZ WNB en richt zich op de basis ggz en beschikt over het landelijke keurmerk Basis-GGZ. Meer informatie vindt u op de website van GGZuidland.

Handige links

  • Voor goede en betrouwbare informatie over kwalitatief goede zorg bij psychische klachten, bijvoorbeeld depressie, ADHD, angst en trauma, kunt u kijken op www.thuisarts.nl.
  • Heeft u psychische klachten en zoekt u hulp? Deze flyer wijst u de kortste weg naar goede zorg.
  • Brochure: De wetten zorg en ondersteuning sinds 2015 – eenvoudig verteld’