GGZuidland biedt zowel individuele als groepsbehandeling voor diverse klachten. Mogelijk wordt uw behandeling ondersteund door E- Health. Dit betekent dat u naast de behandelgesprekken via internet onderdelen van de behandeling thuis kan uitwerken. Klik hier voor een indicatie van de wachttijd.

U kunt op verschillende manieren een cliënt aanmelden voor de generalistische basis ggz, GGZuidland.

  • Via zorgdomein GGZ WNB basis ggz (heeft de voorkeur)
  • Via Fax: 0165 - 55 01 84
  • Per post: Laan van België 55, 4701 CJ Roosendaal t.n.v. secretariaat intakekernteam.
  • Via de aanmeldpagina

We streven er naar om binnen twee weken een afspraak gepland te hebben met de cliënt die door u is aangemeld. Een indicatie van de wachttijd vindt u hier. Neemt u voor overleg over een lopende behandeling of een verwijzing contact op met het secretariaat, zij verbinden u door met een van onze hoofdbehandelaars T: 0164 28 93 00


Welkom

 

20180528120639_keurmerkBGGZ.png

GGZuidland biedt behandeling aan mensen met lichte tot matige psychische klachten. Samen met u proberen onze behandelaren en begeleiders inzicht te krijgen in uw klachten om zo tot een passend behandelaanbod te komen. Op deze website vindt u informatie over mogelijke klachten en de behandelingen die GGZuidland voor u beschikbaar stelt. Voor uitgebreidere informatie over een bepaald onderwerp verwijzen we u graag door naar één van de menuknoppen bovenaan deze pagina of naar onze folders.

MijnGGZWNB

GGZuidland is onderdeel van GGZ Westelijk Noord-Brabant (GGZ WNB). MijnGGZWNB is het portaal waar u als cliënt van GGZuidland of GGZ WNB zorggerelateerde gegevens van uzelf kunt inzien en eventueel online behandelmodules kunt volgen. Klik op de buttton hieronder om in te loggen.

20180529111358_mijnggzwnb.jpg

De kortste weg naar goede zorg

Heeft u psychische klachten en zoekt u hulp? Deze flyer wijst u de kortste weg naar goede zorg. De informatie komt van mensen die hier eerder mee te maken hebben gehad. Zij weten uit ervaring hoe u er zelf voor kunt zorgen dat u goede hulp krijgt.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt dan u gerust contact met ons op. Klik hier voor onze contactgegevens.