Medezeggenschap: Cliëntenraad

 

Cliënten, medewerkers en familie zijn vertegenwoordigd in de medezeggenschap binnen GGZ WNB. In verschillende raden praten zij mee over de koers van GGZ WNB en over ons beleid. Ze geven gevraagd en ongevraagd advies, en dragen zo bij aan de voortdurende ontwikkeling van onze organisatie en de zorg die we leveren.

Cliëntenraad

De Cliëntenraad van GGZ WNB is een wettelijk verplicht, onafhankelijk adviesorgaan. De raad volgt het beleid van de organisatie kritisch en houdt daarbij de belangen van cliënten scherp in het oog. Het uitgangspunt van de Cliëntenraad is dat cliënten zoveel mogelijk betrokken worden bij de gang van zaken in de eigen leef-, behandelings- of begeleidingsomgeving.

De Cliëntenraad bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers, die direct of indirect betrokken zijn bij de instelling en haar cliënten. Zij zijn voor GGZ WNB de stem van de cliënten. En die stem is onmisbaar.

De Clientenraad is lid van het Landelijk Platform GGZ.

Meer informatie & contact

Meer informatie lees je in de informatiefolder van de cliëntenraad.

Heb je een vraag of wil je de cliëntenraad iets laten weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen of langs te komen op het kantoor.

  • clientenraad@ggzwnb.nl
  • 0164 - 28 90 08 / 06 - 239 788 44
  • Cliëntenraad GGZ WNB, Hoofdlaan 8, 4661 AA Halsteren
  • De Sprenge - kamer 89, Acaciadreef 2, 4661 AR Halsteren