MijnGGZWNB

Aanmelden

Aanmelden bij GGZ WNB verloopt altijd via een professional/verwijzer, dit geldt ook voor aanmeldingen bij onze afdeling Kind en jeugd. Dit betekent dat u moet worden doorverwezen en aangemeld door bijvoorbeeld uw huisarts, specialist, hulpverleners van psychiatrische praktijken/instellingen of jeugdprofessionals (gemeenten/jeugdaanmeldingen). Het aanmeldingsformulier wordt direct verzonden naar de centrale aanmeldpost van GGZ WNB, alwaar de aanmelding wordt beoordeeld en wordt doorgestuurd naar een passend zorgprogramma alwaar de intakeprocedure zal plaatsvinden. Nieuwe aanmeldingen worden opgeroepen voor intake.

Hoe geef ik mijn aanvullende gegevens door nadat ik ben aangemeld?

Ben u door uw huisarts/specialist verwezen naar GGZ WNB en heeft u een bevestigingsbrief ontvangen? Dan kunt u hier uw aanvullende gegevens doorgeven om u aan te melden.

  • Uw e-mailadres gebruiken we om u belangrijke informatie en vragenlijsten toe te sturen die nodig zijn voor uw behandeling.
  • Uw mobiele nummer gebruiken we om u per SMS te herinneren aan afspraken en om, indien gewenst, u toegang te geven tot ons cliëntenportaal MijnGGZWNB.

Voor het gebruik van deze gegevens hebben wij uw toestemming nodig. Klik hier om uw gegevens door te geven.

 

Geef uw gegevens aan ons door

Cliëntenportaal MijnGGZWNB

Als u nog niet in behandeling bent bij ons en op de wachtlijst staat, dan kunt zich al wel aanmelden bij GGZ WNB voor ons clëntenportaal MijnGGZWNB. Hier kunt u zelf al aan de slag met uw behandeling door middel van online modules en heeft u, zodra u daadwerkelijk in behandeling bent, inzage in uw documenten en kunt u met uw behandelaar communiceren. Om aan te melden voor MijnGGZWNB, klik hier.

Forensische cliënten

Voor meer informatie over het aanmelden van Forensische cliënten kan contact opgenomen worden met de Manager Forensische Psychiatrie, Emile Polman. Hij is te bereiken via e.polman@ggzwnb.nl.